No nyt! KO-10 – Uusi, tehokas ja edullinen tuotesarja, kehitetty ammatilaisille.

KO-10 TUOTESARJA AMMATTIKÄYTTÖÖN

1 – Helppo & nopea käyttää

2 – Tehokas & laadukas lopputulos

3 – Toimiva kokonaisuus 

ko-10-tuotesarja. puhdistusvaahto, kennospray, monitoimiöljy, rasvanpoisto.

KO-10 Monitoiminen Tuotesarja – Helppo & Nopea Käyttää

KO-10 tuotesarja on suunniteltu, kohdennettu ja kehitetty vastaamaan alan ammattilaisten tärkeimpiin ja keskeisimpiin tarpeisiin.

Helppokäyttöisyys on koko KO-10 tuotesarjan yksi keskeisimpiä ominaisuuksia. Tuotteiden raaka-aine kokonaisuudet ja suhdanteet ovat optimoitu toimimaan kaikissa alan ammattilaisten kohtaamissa tilanteissa.

Helppokäyttöisyys on huomioitu myös pullojen graafisessa suunnittelussa. Jokainen tuote erottuu omilla väreillään helposti ja selkeästi, ilman tarvetta lukea pullon tekstejä usein hämärästi valaistuissa työolosuhteissa ja -tilanteissa.

Tehokas & Laadukas Lopputulos

KO-10 tuotesarja on kehitetty nimenomaan kemikaalien ammattikäyttäjälle. Tuotteiden tehokkuus sekä laadukkuus ovat avaintekijöitä jokaisen yrittäjän toiminnan sekä asiakaspalvelun laadun sekä toiminnan nopeuden kannalta. 

Kaikki nämä myös sinun yritystoimintaa tukevat tekijät ovat otettu huomioon KO 10 tuotesarjan valmistuksessa.

Toimiva Kokonaisuus

KO-10 ammatti kemikaali tuotesarja on kokonaisuutena toimiva. Kohdennettuja tuotteita on riittävästi erinäisiin tarpeisiin, mutta toisaalta et tarvitse usean kymmenen eri tuotteen arsenaalia tai varastoa.

Ottamalla käyttöön KO-10 tuotesarjan säästät myös ostoissa sekä varastoinnin kuluissa. 

KO-10 Tuotesarjan Konsepti

KO-10 tuotesarja kehitettiin vuoden 2020 koronavirus kriisin aikana vastaamaan suomalaisten pien- ja keskisuurten yrittäjien tarpeisiin. Huomioimme erityisesti yrittäjien lisääntyvän tarpeen optimoida tuotteiden ostokuluja sekä ostomääriä.

Reagoimme Koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen nopeasti, ja koimme, sekä ymmärsimme, että tasokkaalla tuotekehittelyllä sekä optimoidulla myynti- ja jakelu struktuurilla voimme tarjota suomalaisille yrittäjille enemmän kuin kilpailukykyisen kotimaisen kehitetyn tuotemerkin.

KO-10 tuotesarjan ideologia sekä kotimainen tuotantomalli palvelee tietenkin yrittäjää, mutta myös suomalaisia ja kotimaisia arvoja. 

KO-10 TUOTESARJAN VÄRIT:

 

KO-10 KIRKAS – Puhdistusvaahto – TURKOOSI

KO-10 FIXERI – Monitoimiöljy – KELTAINEN

KO-10 KENNO – Kennospray – ORANSSI

KO-10 ÄRTSY – Rasvanpoisto – PUNAINEN

ko-10-tuotesarja-ammatti-kemikaalit.